Algemeen

Parkeren Airport Zaventem

Het vliegveld bij Zaventem (Brussel) wordt steeds meer en meer ontdekt door Nederlandse toeristen. Vooral toeristen uit het zuiden en westen van Nederland kiezen voor Zaventem Airport. Het biedt vaak mooie reizen tegen scherpe tarieven. Echter het succes van deze luchthaven komt met een prijs. Meer toeristen betekent automatisch meer vraag naar parkeergelegenheid. Het zal u niet verbazen dat de parkeertarieven gestegen zijn de laatste jaren.

Door de stijgende prijzen is het aantal aanbieders ook flink gestegen. www.parkingbijzaventem.be is in het leven geroepen voor de toerist die met eigen auto afreist richting de luchthaven. Indien u een parkeerplaats zoekt en vergelijkt alle aanbieders in de buurt voor u. Vervolgens kunt u de aanbieders die aan uw eisen voldoen sorteren op de gewenste criteria. De laatste stap is het daadwerkelijk reserveren van de parkeerplaats. U voorkomt een volle parkeergelegenheid en kunt zonder stress naar Brussel afreizen.

Ook voor extra opties biedt www.parkingbijzaventem.be een oplossing. Het biedt een duidelijk overzicht van hoe de betreffende parking in zijn werking gaat. De meeste bedrijven maken gebruik van een shuttleservice maar het kan ook zijn dat u te voet naar de vertrekhal kunt gaan. Allemaal zaken die u moet meenemen in uw beslissing voor de juiste parkeerplaats.