In eigen land

Vakantieparken in Limburg

In de mooie provincie Limburg vindt u diverse vakantieparken, waar u kunt genieten van al het moois dat Limburg u te bieden heeft. Een van deze vakantieparken is Résidence Klein Vink, een luxe vakantiepark wat geschikt is voor zowel jong als oud. Hier komt u helemaal tot rust. Bent u dus op zoek naar een vakantiepark in Limburg? Bekijk dan eens de opties van Résidence Klein Vink.

In de omgeving is van alles te beleven. Zo vindt u in Limburg bijvoorbeeld diverse kastelen. Een goed en bekend voorbeeld hiervan is Kasteel Hoensbroek. Dit kasteel is grotendeels te bezichtigen, zo kun je dus een kijkje nemen in een echt authentiek kasteel. Het kasteel kent zo’n 40 verschillende vertrekken, die allemaal te bezichtigen zijn. Een dag naar kasteel Hoensbroek is een indrukwekkend en educatief dagje uit, er valt namelijk van alles te leren over de geschiedenis en over de vroegere bewoners van het kasteel.

Wilt u een gezellig dagje weg met de kinderen? Ook dan bent u in Limburg aan het juiste adres. Zo kunt u een bezoek brengen aan kasteelpark Born. Dit middeleeuwse kasteel werd in 1930 verwoest, maar dient tegenwoordig als een dierenpark. U vindt hier bekende dieren zoals schapen en kippen, maar u vindt hier ook ‘spannende’ roofdieren. Verder kunt u ook allerlei insecten en reptielen bezichtigen, zoals bijvoorbeeld een wandelende tak of een schildpad. Met andere woorden: een bezoek aan kasteelpark Born is een leuk dagje weg voor het hele gezin!