In eigen land

Last Minute Vakantie in Nederland

last minute nederland

De periode van het jaar waarin de kans op mooi weer het grootst is komt er weer aan! Dat biedt een boel mogelijkheden om lekker in het eigen land op vakantie te gaan! In Nederland op vakantie gaan biedt een aantal voordelen:

  • Geen verre reisafstanden
  • Geen vreemde taal
  • Vaak goede accommodaties en campings
  • Meestal goed weer in de lente zomer, en niet te heet

Ook lenen vakanties in Nederland zich er uitstekend voor om op het laatste moment geboekt te worden. Zo kan je op het laatste moment beslissen om er nog even lekker tussenuit te gaan. Het voordeel hiervan is dat je veelal met korting het huisje, hotel of camping kan boeken: Last Minute Korting heet dat.

Enkele idee├źn voor een last minute in Nederland:

  • De Veluwe
  • Zuid Limburg
  • Een Waddeneiland

Op http://www.lastminutenederland.info/ vind je een handig overzicht van de grootste vakantie aanbieders met last minute korting. Mocht je er dus nog even lekker tussenuit gaan, neem dan vooral even een kijkje!