Algemeen

Op vakantie in Duitsland

Duitsland is het ideale vakantieland om er even lekker tussenuit te gaan. Het is relatief dichtbij en zo kunt u zich al snel in een ‘andere wereld’ wanen. Eén mooi vakantiegebied in Duitsland is de Bostalsee. Hier kunt u genieten van een heerlijke veelzijdige vakantie. Of u nu een weekendje, een midweekje of voor langere tijd weg wilt. In de omgeving kunt u bijvoorbeeld tijdens een spannende duiksessie de bodem van het Bostalmeer verkennen. Ook kunt u in de buurt zeilen en mooie wandelingen en fietstochten maken.

Bent u op zoek naar een vakantie woning Duitsland? Bekijk dan eens het Ferienpark Hambachtal. Wij hebben hier goede ervaringen mee. Zo is het vakantiepark geschikt voor alle leeftijden en zult u zich er niet snel vervelen. Jongeren kunnen ontspannen in de chillzone, kinderen kunnen zich uitleven bij de Koos Kids club en volwassenen kunnen heerlijk genieten in de sauna. Verder beschikt het vakantiepark ook over een eigen zwembad, een restaurant en diverse sport & spel faciliteiten. Er is dus voor ieder wel wat wils!