Frankrijk

Vakantie vieren in Frankrijk

Een vakantie in Frankrijk is compleet en gezellig. Iedereen heeft een eigen beeld van dit vakantieland. Als u met uw caravan op stap gaat, ziet u zichzelf al zitten voor uw accommodatie met Franse kaas en een glas wijn, genietend van een paar dagen of weken zorgeloos vakantie vieren. Liefhebbers van de Franse kust voelen de zon al op hun huid vanaf de surfplank of een van de mooie zandstranden.

Bewonder de cultuur vanaf de vakantiehuizen in Frankrijk terwijl u een van de mooie steden bezoekt zoals Straatsburg of Lyon of Marseille. U komt tijdens een stadswandeling langs mooie musea, cultuur en historische bezienswaardigheden. De kennismaking met de Franse keuken mag u eenvoudigweg niet missen, dit kunt u net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Ervaar en proef deze culinaire sfeer met al uw zintuigen, romantiek en gezelligheid ligt op straat in Frankrijk.

Parijs

Een van de toeristische toppers tijdens een vakantie in Frankrijk is de wereldstad Parijs. Verwen uzelf met een een fijne tijd in een mooie stad. Het aanbod van musea en historische bezienswaardigheden is groot en gevarieerd. Het Louvre is een bekend voorbeeld hiervan maar er valt veel meer te bewonderen. Tijdens een stadswandeling komt u langs mooie plekjes die u zelf waarschijnlijk niet ontdekt zou hebben. De Seine geeft de stad een eigen sfeer met de bruggen en wandelroutes langs de rivier, kies een bankje aan de oever en geniet van het mooie uitzicht over de Seine, vergeet uw camera niet.

Actief genieten van en in Frankrijk

Het leven staat geen moment stil tijdens uw actieve vakantie in Frankrijk. Een vakantie met kids is niet compleet zonder een bezoek aan Disneypark Parijs. Dit park biedt voor jong en oud attracties, spannend of gezellig, u kunt hier rustig de hele dag voor plannen. In de Franse Ardennen beleeft u plezier aan spannende en rustige buitenactiviteiten, van abseilen tot een rustige wandeling en alles wat er tussen zit. Een vakantie in de Franse Alpen is zomer en winter een heerlijk avontuur met bergsporten en natuurlijk de wintersport. Frankrijk is een paradijs voor de fietsers, wielrenners en wandelaars. U heeft alle reden om te kiezen voor een vakantie in Frankrijk.